Verzenden & Retourneren

Verzenden

Alle goederen worden verzonden via PostNL. Op iedere werkdag worden goederen verzonden. Als u een bestelling op een werkdag voor 17.00 bij ons plaatst en betaald, wordt uw bestelling (mits voorradig) de volgende dag bezorgd op het gewenste adres. Met uitzondering van Zon- en Feestdagen, dan wordt er niet bezorgd. Bestellingen die geplaatst worden in het weekend worden (mits voorradig) op dinsdag geleverd.

Bent u niet thuis op het moment van aflevering, zal PostNL proberen het pakketje bij uw buren af te geven en ontvangt u een bericht. Kan PostNL het pakje ook niet bij de buren afgeven, dan laten ze een bericht achter en proberen ze het later opnieuw (maximaal 3 keer).

 

Verzendkosten

  • tot 10kg: €6,95
  • 10 t/m 30kg: €13,25

 

Voor zakelijke klanten gelden er andere tarieven en kortingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Retourbeleid

Op kleur gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Als u niet tevreden bent over het product dat u bij ons hebt aangeschaft, kunt u het binnen veertien (14) kalenderdagen vanaf de orderdatum terugsturen. Neem voor het terugsturen van een artikel telefonisch contact op met onze klantenservice op nummer +31-522-243078 of via e-mail op info@marsverf.nl.

Van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 17:00 (behalve op feestdagen) zijn er medewerkers aanwezig om u te helpen bij het terugsturen.

De artikelen moeten ongebruikt en in goede staat worden teruggestuurd, vergezeld van een ingevuld RETOURFORMULIER en een kopie van de pakbon. Terugbetaling van de prijs van het artikel vindt plaats volgens de oorspronkelijke betalingswijze bij de aanschaf van het artikel. Verzendkosten worden niet vergoed. Zonder een (kopie van de) pakbon kunnen wij geen retourzending verwerken.

 

 

Heb je vragen?

Pin It on Pinterest

Share This