Keim

Keim duurzame minerale muurverven

De basis van de KEIM mineraalverven
Natuurlijke grondstoffen vormen de basis voor de unieke kwaliteit van de deze mineraalverven: vloeibaar kalisilikaat als bindmiddel, dat in structurele opbouw en hardheid gelijk is aan bergkristal, minerale vulstoffen en anorganische kleurpigmenten die voor zeer lange tijd hun kleur intensiteit zullen behouden.

Waterdampdoorlaatbaarheid
De hoge waterdampdoorlaatbaarheid van de silicaat- verven garandeert dat de vochtigheid in de ondergrond ongehinderd naar buiten verdampen kan. Er kunnen derhalve geen vochtconcentraties ontstaan tussen verflaag en ondergrond, die kunnen leiden tot afbladderen en scheurvorming. De ondergrond blijft gezond. Het ademend vermogen van de ondergrond blijft volledig gehandhaafd. Dit kan mee helpen aan een gezond binnen klimaat.

Milieuvriendelijk
KEIM mineraalverven zijn milieutechnisch gezien probleemloos. Zij bestaan uit minerale stoffen uit het aardrijk. Daartoe behoren bijv. kwarts, veldspaar en minerale kleurpigmenten. Het vloeibare kalisilicaat dient als bindmiddel. Deze verven vormen een milieuvriendelijke techniek, zowel in fabricage als in verwerking (dus ook onschadelijk voor bewerkers en verwerkers) en in het milieu, m.a.w. geen milieubelastende componenten zoals oplosmiddelen. Het oplosmiddel van deze mineraalverven is water. Deze verven zijn reukloos en volledig ademend, de belangrijkste voorwaarden voor gezond bouwen en wonen.

Levertijd
Omdat deze minerale verfproducten op het laatste moment met eigen kleurpigmenten in de fabriek op kleur wordt gemaak kan er een iets langere levertijd op zitten. In de webshop zijnalleen wit, RAL 9010 en RA L9001 direct af te rekenen. Op producten met een donkere kleur zit een prijstoeslag. Neem voor de juiste prijs eerst contact op met Mars Natuurlijke Verf. Zie de contactpagina

Heb je vragen?

Pin It on Pinterest

Share This