Over ons

Mars Natuurlijke Verf is een online verfwinkel die gespecialiseerd is in duurzame verf. Onder duurzame verf verstaan wij hoge kwaliteit verf die wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. In de producten van deze webwinkel bevinden zich zo min mogelijk fossiele grondstoffen. De geselecteerde fabrikanten doen hun uiterste best om mens en milieu zoveel mogelijk te ontzien bij de productie en levensloop van deze verfproducten. Deze producten worden ook vaak ecologische verf genoemd.

Mars Verf in Meppel is een verfgroothandel met reguliere verfproducten. Hier worden al jaren merken zoals Sikkens, Anker Stuy, Jotun, Global Paint en Keim verkocht aan schildersbedrijven. Door interesse en steeds groter wordende vraag naar duurzame producten is besloten om meer focus in deze richting aan te brengen. In samenwerking met diverse schildersbedrijven die al jaren met deze ecologische producten werken heeft eigenaar Marcel Mars besloten om zijn groothandel uit te breiden met een volledig ‘groen’ verfpakket. Deze webwinkel is daar een onderdeel van. De verven staan ook op de plank in de groothandel.

Door de samenwerking met zeer ervaren schildersbedrijven is er erg veel kennis aanwezig omtrent de mogelijkheden van duurzame verf. U kunt dan ook voor een gedegen verfadvies terecht bij Mars Verf Natuurlijk. Tevens is er een goede ondersteuning vanuit de fabrikanten. Wij hebben met deze werkwijze op elke vraag een antwoord.

Mars Natuurlijke Verf wil met deze webwinkel een bijdrage leveren aan het vergroenen van de verfplas. Met deze verven kiezen wij voor een beter leefklimaat met minder schadelijke stoffen

Pin It on Pinterest

Share This